3. HNL: U posljednjem kolu Ivančica slavila, Podravini remi, a Nedeljenec poražen

Objavljeno: 28.05.2012. 13:01

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Odigrano je posljednje ovosezonsko kolo u 3. HNL sjever, a od tri predstavnika Varaždinske županije samo je Ivančica slavila, Podravina je odigrala bez pobjednika, dok je Nedeljanec poražen na gostovanju kod Slatine...

Ivančani su ugostili Papuk te ih kući ispratili sa pet "komada".

Četiri pogotka u pobjedu domaćih ugradio je Petar Kocijan, dok je jedan bio djelo mladog Lančića.

Ivančica je tako pobjedom zaključila vrlo solidnu sezonu koju je završila točno na sredini ljestvice, odnosno na osmom mjestu.

Prošlogodišnji prvak 3. HNL sezonu je završio na šestom mjestu, a u posljednjem ovosezonskom susretu pulena Branka Lađevića odigrali su bez pobjednika protiv Croatije iz Grabrovnice, susret je završio 3-3.

Goste je vodstvo doveo bivši Varteksovac Ivan Begović pogotkom u 17. minuti, a na 2-0 povisio je Lončarek u 33.. Šest minuta prije odmora Podravina je smanjila prednost gostiju preko Damira Vađunca pa se rezultatom 1-2 otišlo na odmor.

U 60. Croatija je povela 3-1, a strijelac je bio ponovo Lončarek, realiziravši udarac s „bijele točke“.

No, sedam minuta kasnije Valjak je smanjio na 2-3, a izjednačenje i končanih 3-3 postavio je Žmuk u 83. minuti susreta.

Nedeljanec, kojem je na početku sezone te na polusezoni otišlo nekoliko igrača, sezonu je završio na 11. mjestu.

U posljednjem ovosezonskom susretu Nedeljančani su poraženi kod Slatine 4-0.

Slatinu je vodstvo doveo Filipović u 6. minuti da bi na 2-0 povisio Dorić u 21.. U posljednjoj minuti prvog dijela Ciglar je povećao rezultat na 3-0, a konačnih 4-0 postavio je isti igrač u 53. minuti.

Od tri predstavnika Varaždinske županije nitko nije ispao iz 3. HNL sjever. Iako se ne zna kako bi od iduće sezone trebao izgledati sustav natjecanja, kako neslužbeno doznajemo jedino Nedeljanec ne bi bio spreman zbog financijskih razloga nastaviti natjecanje u trećoj ligi ovakvoj kakva jest.

Komentari