AK ponovno Sloboda, Ivan Domislović novi predsjednik

Objavljeno: 18.02.2012. 10:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Varaždinski atletski klub vratio je ime ''Sloboda'',  koje je nekada nosio, a izabrano je i novo vodstvo. Tako je odlučeno na skupštini održanoj u petak. Novi je predsjednik Ivan Domislović, dok je dopredsjednik Stjepan Smernjak, a imenovani su i članovi Skupštine i Nadzornog odbora te ostalih radnih tijela.

Domislović je ukratko predstavio plan rada za naredne četiri godine te je naglasio kako je cilj nastupiti na svim velikim natjecanjima i postići vrhunske rezultate.  Naglasio je i važnost natjecanja koja će klub organizirati samostalno te najavio promjene u samoj strukturi kluba. Također je rekao kako će Atletski klub Sloboda organizirati i treninge za invalide te će im treneri pomoći da postignu dobre rezultate u disciplini koja im odgovara.

Status počasnog predsjednika kluba te priznanje za veliki doprinos dobio je Dražen Ožeg, dugogodišnji trener, koji je više od pola svog života proveo u atletici.

Posebna priznanja i nagrade zbog vrhunskih rezultata na svjetskim i državnim natjecanjima dobili su Kristina Dudek i Mirko Mičuda.
Priznanja zbog dobri rezultata dobili su i Franja Želimorski, Leon Martinčević, Vlatka Sekirnik, Antonio Vojnović, Emanuel Obadić, Paola Paska, Dražen Hudoletnjak i Marija Hižman.

Komentari