evo što kažu u ap-u

Oglasili se iz AP-a u vezi jučerašnjeg incidenta u Grazu, evo što kažu

Objavljeno: 18.12.2017. 15:50

Zadnja izmjena: 18.12.2017. 16:24

Danas smo izvjestili o negodovanju čitatelja o situaciji koje se dogodila jučer na glavnom autobusnom kolodvoru u Grazu kada su putnici čekali autobus na liniji Beč-Graz-Varaždin-Zagreb prijevoznika AP Varaždin.

Naime, podsjetimo, prema riječima puntika, na stanici je čekalo 20ak putnika – s kupljenim kartama i rezervacijama mjesta, a u autobusu je bilo slobodno samo pet mjesta. Nakon toga, kako nam govori, putnici koje nije čekalo rezervirano mjesto odlučili su spriječiti autobus da krene iz Graza, a sve je kulminiralo i dolaskom policije.

VIDEO: BIJES PUTNIKA AP-a: ''Platili smo karte i rezervirali mjesta, a onda se smrzavali na kolodvoru u Grazu"

Upravo smo primili očitovanje iz AP-a o liniji Beč-Zagreb 17. prosinca s polaskom iz Beča u 17 sati.

- Kao prvo žalimo zbog bilo kakve neugodnosti bilo kojeg putnika na bilo kojoj liniji bez obzira koji prijevoznik ju obnašao. Točno je da je naš autobus sukladno Dozvoli obnašao liniju iz Beča za Zagreb 17. prosinca i tu liniju obnašamo u kooperaciji s Croatia Busom  iz Zagreba na način da jedan dan prometujemo mi, a slijedeći dan drugi prijevoznik.

- Međusobno si kao kooperanti priznamo karte, a liniju u pravilu obnašamo klasičnim autobusom s pedesetak sjedećih mjesta. Nikakve informacije nismo imali da dana 17. prosinca na toj liniji treba veći autobus ili drugo vozilo, što je inače praksa.

- Prozvana osoba koja karte prodaje za drugog kooperanta u Grazu nije zaposlenik naše tvrtke niti na bilo koji način vezana uz Autobusni prijevoz iz Varaždina.

 

 

 

Komentari