Bejzbolaši Vindije neporaženi kreću u Interligu

Objavljeno: 11.04.2011. 11:13

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:09

Seniorska ekipa Baseball Kluba "Vindija" jesenski je prvak nakon odigranog proljetnog dijela novog sustava natjecanja, u sezoni 2010/2011.

I šestom pobjedom zaredom, ovoga puta na trećem gostovanju zaredom, seniori Baseball Kluba "Vindija" osigurali su naslov nakon jesenskog i proljetnog prvaka i time kreću u natjecanje Interlige kao jedina neporažena ekipa u prvenstvu.

Iako se očekivala lakša pobjeda u Sisku, domačini su se pokazali ovog puta kao čvrsta ekipa držeći izjednačen rezultat sve do šeste izmjene na 3:3. Rezultat su Varaždinci prokrenuli krajem sedme izmjene kada povećavaju vodstvo na 10:3, čime su i slomili domaćine do kraja, dok je finalni rezultat bio 12:5 za Vindiju.

Nakon odigranih utakmica hrvatskog prvenstva slijedi natjecanje Interlige, gdje Varaždinci uz hrvatske i ekipe iz Srbije nastupaju u južnoj skupini, dok će se u prvom dijelu, kao i prošle sezone osam mađarskih i slovačkih ekipa natjecati u sjevernoj skupini.

Ni raspored Interlige koja će se igrati do kraja svibnja nije naklonjen varaždinskim baseballašima, jer na samom početku startaju s dva teška gostovanja u Karlovcu, slijedećeg vikenda u subotu i nedjelju, 16. i 17.04.2011. godine.

Sljedeći vikend sezonu otvaraju i kadeti BK Vindija sa utakmicom u Zagrebu u nedjelju, a novom pobjedom pokušati će nastaviti pobjednički niz iz prošle godine od dvanaest ostvarenih pobjeda u nizu, čime su i osvojili naslov prvaka Hrvatske.

Upisi u Vindi ISO-SPORT školu baseballa

Nakon još jedne uspješne sezone u "Vindi Iso-Sport Školi Baseballa" i ovog proljeća Baseball Klub "VINDIJA" nastavlja sa godišnjim upisom mlađih kategorija igrača. Ove godine upis zainteresiranih dječaka u dobi od 8 - 12 godina, održati će se u subotu, 16.04.2011., u 10 SATI, na igralištu "Srednjoškolac", Varaždin. Svi zainteresirani koji neće biti u mogućnosti doći na sam upis, mogu se javiti na mob.091/5335959.

Komentari