Grad Ivanec

Štand u Prigorcu kod Ivanca s proizvodima lokalnih OPG-ova, evo detalja

Objavljeno: 22.10.2023. 12:44

Zadnja izmjena: 22.10.2023. 12:44

Foto: Grad Ivanec

Na parkiralištu na Rapikovcu u Prigorcu i idući vikend tri OPG-ova imaju priliku na besplatnom štandu prodavati svoje proizvode. Incijativa za ovo događanje krenula je od poziva Grada Ivanca i Poslovne zone Ivanec d.o.o. koji su uputili OPG-ovima koji imaju vlastite proizvode. 

Riječ je o OPG-u Milan Štefanec, koji nudi brojne proizvode od jabuke, s naglaskom na sokove, zatim, OPG Branko Vidaček, proizvođač bučinog ulja i drugih proizvoda od buče. Njima će se pridružiti proizvođač likera OPG Mađar, koji je za posjetitelje najavio besplatne degustacije proizvoda, a posebno novog, ivanečkog gina, proizvedenog i od sastojaka s planine Ivančice. OPG Mađar na štandu će biti u razdoblju od 10:00 do 17:00 sati u subotu i nedjelju, dok se u slučaju lošeg vremena izlaganje otkazuje.

Pozivaju se svi zainteresirani da posjete štandove i nabave neke od kvalitetnih, domaćih i lokalno proizvedenih proizvoda. Uz to, pozivaju se i OPG-ovi koji imaju svoje vlastite proizvode i potrebne preduvjete za njihovu prodaju da se još uvijek mogu prijaviti za dobivanje besplatnog štanda na mail [email protected] ili broj telefona 042/645-435. Broj štandova koji će se ustupiti zainteresiranim OPG-ovima nije ograničen. 

Komentari