"Bolnica na kraju grada" pet dana prije Intera

Objavljeno: 14.11.2011. 10:35

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Andrej Švoger /Cropix

Nogometaši Varaždina prošlog tjedna nisu igrali prvenstveno kolo zbog reprezentativne stanke, a Varaždinski prvoligaš zbog toga pojačao je intenzitet treninga i odigrao dvije prijateljske utakmice. Mnogi igrači su bolesni i ozlijeđeni, a pomoćni trener Varaždina Mario Kovačević nada se da će se stanje tokom tjedna što se tiče igračkog kadra za subotnju utakmicu s Interom popraviti.

Prvi prijateljsku utakmicu Varaždinci su odigrali protiv trećeligaša Nedeljanca, a susret je završio podijelom bodova 2-2.

Drugu utakmicu odigrao je u subotu sa Karlovcem. Gosti su slavili 4-0.

Trener Branko Janžek razbolio se kao i mnogi igrači Varaždina pa ga je na press konferenciji zamijenio pomoćni trener Mario Kovačević koji nije bio zadovoljan prijateljskim susretima.

- Ove prijateljske utakmice nam nisu baš puno donjele. Mnogo igrača je bolesno, a poslje ovih susreta broj bolesnih se povećao – rekao je pomoćni trener Varaždina Mario Kovačević.

Na prijateljskim utakmicama nitko od novopridošlih igrača, a to su dvojica Brazilaca, te Bojan Stanković i Mladen Hasija nije su uspio posebno nametnuti. Ipak Stanković i Hasija nastavit će trenirati s ekipom, dok su Brazilci otpisani.

Svlačionicom Varaždina vlada prava viroza pa osim trenera bolesni su i Antolek, Rašić, Golik, TokićZubak, dok Vugrinca muče leđa, Sačera koljeno, a Golubara list.

Pomoćni trener nada se povrataku većine igrača za subotnji susret protiv Intera.

- Nadam se da će većina biti spremna za subotnji susret, a ovaj tjedan za razliku od prošlog posvetit ćemo se tehničko- taktičkom djelu- rekao je pomoćni trener Kovačević.

Mario Kovačević u subotu se nada pobjedi iako je pun respekta prema Interu koji se trenutno nalazi na šestom mjestu HNL-a.

- Kad u 14. utakmica nisi pobijedio ne možeš glumatati, Inter je dobra ekipa koja djeluje kao momčad što se vidi po njihovoj poziciji na tablici. Mi radimo i sportski se nadati dobrom rezultatu – zaključio je Kovačević.

Komentari