Boxmark donirao Općoj bolnici Varaždin medicinsku opremu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 29.02.2012. 14:18

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U ravnateljstvu Opće bolnice Varaždin danas je na prigodnoj svečanosti predana donacija ugledne tvrtke Boxmark. Varaždinskoj bolnici su poklonjeni suvremeni medicinski uređaji vrijedni 50 tisuća kuna.

Donaciju je predao Igor Greblički, predsjednik uprave Boxmarka, a u ime bolnice zahvalili su dr. Denis Grgurović, zamjenik ravnatelja i dr. Renata Krobot, voditeljica Odjela za anesteziologiju te intenzivno liječenje.

- Kao društveno odgovornoj kompaniji, iznimno nam je drago da donacijom suvremenih medicinskih uređaja u vrijednosti od 50 tisuća kuna, već osmi puta za redom možemo pomoći Općoj bolnici Varaždin. Činimo to s ciljem podizanja kvalitete zdravstvene skrbi i liječenja osoba iz Varaždina i cijele Varaždinske županije, a naročito najmlađih pacijenata kojima želimo minimizirati stres prilikom liječenja - istaknuo je Igor Greblički, predsjednik Uprave Boxmark Leather d.o.o., prilikom uručenja donacije OB Varaždin

Prigodnoj svečanosti nazočio je Goran Habuš, gradonačelnik Grada Varaždina koji je posredovao prilikom dogovaranja donacije.

Također, zahvalio je Boxmarku izrazivši uvjerenje da će ta ugledna tvrtka i dalje nastaviti s praksom doniranja suvremene medicinske opreme.

Komentari