vlasnica firme ''branka''

Branka Jakovljević varaždinskoj pedijatriji donirala pakete igračaka

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 19.12.2019. 08:22

Zadnja izmjena: 19.12.2019. 08:28

Varaždinska poduzetnica Branka Jakovljević, vlasnica i direktorica Trgovačkog poduzeća „Branka” ove je blagdane uljepšala malim bolesnicima Odjela za pedijatriju Opće bolnice Varaždin, doniravši im dva paketa prepuna igračaka.

Firma „Branka” često donira, kako varaždinskoj bolnici, tako i drugim ustanovama, ali uvijek je posebno i lijepo kad imaš priliku razveseliti dječicu, rekla je Branka Jakovljević i dodala: - Svaka čast cijeloj varaždinskoj bolnici, a posebno Pedijatriji. Ugodno sam iznenađena i presretna što nema plača, nema vriske, mali su bolesnici u dobrim rukama, a moji djelatnici, obitelj i ja želimo im od sveg srca da što prije ozdrave, otiđu svojim kućama i obiteljima.

Na donaciji vrijednoj 6,5 tisuća kuna Branki Jakovljević i njezinoj suradnici Silviji Pahor zahvalili su zamjenik ravnatelja OBV Damir Poljak, pomoćnica ravnatelja za sestrinstvo Anica Sekovanić, glavna sestra odjela Jasmina Crnčec i voditeljica Odjela za pedijatriju dr. Branka Maretić.

– Doista smo zahvalni na ovoj krasnoj donaciji kojoj će se mališani sigurno razveseliti. Srećom, trenutno ih ovdje nema mnogo, ali onima koji su s nama na odjelu ove će igračke uljepšati vrijeme provedeno u bolnici, odvratiti im pažnju s vađenja krvi i svih ostalih postupaka kroz koje moraju proći – rekla je Maretić.

Komentari