U nedjelju Vidovec Bios gostuje u Crikvenici

Objavljeno: 17.03.2012. 10:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Rukometaši Vidovec Biosa u nedjelju gostuju u Crikvenici, gdje će igrati utakmicu 19. kola 1. HRL, a iako se radi o još jednom bivšem premijerligašu, iz tabora vidovečkih rukometaša najavljuju borbu za novu pobjedu.

Nakon što su „demontirali“ Senj Wallenborn u utakmici u Vidovcu, rukometaši Biosa nadaju se novoj pobjedi i u Crikvenici. Bit će to znatno teže ostvariti, nego što izgleda, jer sve ekipe u ligi su izuzetno kvalitetne.

Svjesni su toga i u stručnom stožeru Vidovec Biosa stoga nema nikakvog podcijenjivanja.

- Svakoj utakmici pristupamo maksimalno ozbiljno, ne smije biti opuštanja, a Crikvenica spada u red najkvalitetnijih ekipa lige, bivši su premijerligaši, što moramo respektirati. Ekipa je spremna i motivirana za utakmicu i vjerujem da ćemo dati sve od sebe – kazao je trener Vidovec Biosa Saša Kuček.

Izuzev ozlijeđenih Melnjaka i Vujovića, svi ostali spremni su za ovaj važan susret, u kojem ih očekuje čvrsta Crikvenica. A spremni za susret su i navijači Vidovec Biosa, kojih se u velikom broju može očekivati i u primorskom kraju.

- Posebno mi je drago što nas naši navijači prate i na gostovanjima. Velika nam je to podrška, pa se i zbog njih, ne smijemo se prezentirati u lošem izdanju, moramo biti pravi da zadržimo prvo mjesto – ističe Kuček.

U ostalim parovima 19. kola, Ivančica će u subotu ugostiti Moslavinu, a Dugo Selo ide na gostovanje u Senj. Medveščak će ugostiti „ranjeni“ Mladi Rudar, gdje se očekuje sigurna pobjeda Medvjeda. Zanimljivo bi moglo biti u Županji, gdje gostuje sve bolji Osijek, a preostala dva susreta 19. Kola su još Brod – Umag i Biograd – Đakovo.

Parovi 19. kola: Crikvenica – Vidovec Bios, Ivančica Ivanec – Moslavina, Senj Wallenborn – Dugo Selo, Brod - Umag, Županja  - Osijek, Medveščak – Mladi Rudar, Biograd – Đakovo.

Poredak: Vidovec Bios 31, Medveščak NFD 30, Dugo Selo 24, Moslavina 23, Osijek 21, Senj Wallenborn 18, Umag 17, Crikvenica 17, Županja 16, Đakovo 15, Biograd 12, Mladi Rudar 11, Ivančica Ivanec 9, Brod 4.

 

Komentari