Crtorad: Izgubili smo kontrolu nad naplatom parkiranja i pogodovali neplatišama

Objavljeno: 28.02.2013. 19:08

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U 2. i 3. Parkirnoj zoni u Varaždinu Crtorad je na neko vrijeme izgubio kontrolu nad provjerom naplate parkiranja, donosi Varaždinski tjednik...

Tako oni koji nisu platili parking nisu snosili nikakve sankcije od Crtorada. U Crtoradu priznaju kako su imali probleme od 1. siječnja ove godine, odnosno od kad su na snagu stupile nove odluke Gradskog vijeća, a koje su vezane za naplatu parkiranja.

- Budući da je Grad Varaždin u prosincu izmijenio dvije odluke koje se odnose na parkiranje u Varaždinu, one su tražile velike prilagodbe u našem tehničkom softverskom segmentu. Crtorad je Gradu Varaždinu prezentirao nemogućnost prilagodbe i obavljanje svih poslova u najmanje 60 radnih dana, no od strane Grada Varaždina nije bilo razumijevanja i donesene su odluke sa primjenom od 1. siječnja ove godine. Rezultat nerazumijevanja i ne davanje roka za prilagodbu jest taj da se u Varaždinu provodila naplata parkiranja bez kontrole, odnosno, pogodovalo se neplatišima da prođu bez sankcija - tim su riječima iz tvrtke Crtorad komentirali navode građana koji su nam dojavili da se u gradskoj 2. i 3. zoni više ne naplaćuju parkirališna mjesta. 

Komentari