imajte na umu

Danas zatvoren promet u nekim varaždinskim ulicama, a parking od 17 sati besplatan

Objavljeno: 17.07.2018. 08:31

Zadnja izmjena: 17.07.2018. 08:57

Danas će zbog organiziranog dočeka izbornika Zlatka Dalića i i stručnog stožera hrvatske nogometne reprezentacije od 17 sati pa do završetka okupljanja, biti zatvoren sav promet u zoni Kapucinskog trga i Glazbene škole u Varaždinu. 

Također, apeliraju se građani da na doček ne donose i ne upotrebljavaju pirotehnička sredstva, kako ne bi došlo do ugrožavanja sigurnosti i zdravlja svih prisutnih, a skrećemo pozornost da će policijski službenici javno okupljanje snimati. 

Ulice zatvorene za promet biti će: 

  • od semaforiziranog raskrižja ulica Stanka Vraza i Braće Radić do semaforiziranog raskrižja Augusta Cesarca i Zrinskih i Frankopana 
  • ulica Z. i V. Milkovića, od raskrižja s Kratkom i ulicom Ive Režeka do raskrižja s jednosmjernom cestom na Kapucinskom trgu.
  • od 17,00 sati biti će omogućeno besplatno parkiranje u Gradu Varaždinu na svim javnim parkiralištima na kojima se obavlja naplata, uključujući i podzemnu garažu na Kapucinskom trgu (Korisnici garaže na Kapucinskom trgu dužni su prilikom ulaska u podzemnu garažu uzeti parkirnu karticu prilikom ulaska, ali im ista neće biti naplaćena).

 

 

 

Komentari