evo što je rečeno

Delegacija Hercegbosanske županije na prijemu kod župana: 'Došli smo prepisati dobre prakse'

Objavljeno: 18.01.2024. 17:56

Zadnja izmjena: 18.01.2024. 17:56

Varaždinski župan Anđelko Stričak sa suradnicima priredio je je danas prijem za članove delegacije Hercegbosanske županije, predvođene predsjednikom Vlade te županije Ivanom Vukadinom i predsjednikom Skupštine Jozom Ćosićem, koji su došli u uzvratni posjet, priopćeno je iz Varaždinske županije.

Stričak je podsjetio da su županije potpisale sporazum o suradnji s ciljem obostranog učvršćivanja prijateljstva, kao i uspostavljanja, razvijanja i jačanja suradnje.

- Nakon ovog prijema održat ćemo radni sastanak na kojem će sudjelovati i ravnatelji naših obrazovnih i zdravstvenih ustanova, predsjednici gospodarske i obrtničke komore, gospodarstvenici, poduzetnici, kako bismo uspostavili suradnju na dobroj i zdravoj razini– rekao je župan Stričak.

Predsjednik Vlade Hercegbosanske županije Vukadin istaknuo je da ih je u delegaciji 30 i to iz svijeta politike, obrazovanja, zdravstva, poduzetništva. 

- Došli smo vidjeti, naučiti i prepisati primjere dobre prakse, jer se u Varaždinskoj županiji stvarno ima što za vidjeti; kvalitetne projekte i programe i sve ono što nama ljudima koji živimo u Federaciji Bosne i Hercegovine treba omogućiti opstanak hrvatskog naroda na području Hercegbosanske županije – poručio je.

Komentari