Dino Škvorc bio na probi u Nantesu, no ništa od Francuske

Objavljeno: 24.01.2012. 15:09

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Foto: dino-skvorc.com

Dino Škvorc, bivši Varaždinac bio je na probi u franskuskom drugoligašu Nantesu, no u posljednji čas nešto se izjalovilo pa je Dino i dalje u potrazi za novim klubom nakon što je napustio zagrebački Dinamo...

Dino Škvorc svoju je karijeru počeo u Čakovcu da bi kao 13-godišnjak  preselio u Varteks gdje je nastavio svoj nogometni put. 2007. upisao je debi za seniorsku momčad Varteksa, a jedan službeni nastup zabilježio je i sezonu kasnije, no seniorskoj momčadi priključen je 2009.

Dvije sezone branio je Škvorc boje Varaždinaca da bi ove sezone u paketu sa svojim prezimenjakom Filipom otišao u Dinamo. Iz Maksimira su Škvorci poslani na posudbu u Lokomotivu, a Dino se u jesenskom dijelu sezone i nije baš naigrao.

Ove zime raskinuo je ugovor s Dinamom, a bio je na i na probi u francuskm drugoligašu Nantesu. Odigrao je dvije utakmice za slavni francuski klub, a u drugoj utakmici protiv trećeligaša Le Poire sur Vieja postigao je i pogodak te odigrao cijelih 90 minuta.

Sve je nagovještvalo da bi se Dino mogao preseliti u Nantes, no nešto se izjalovilo.

- Bili su zadovoljni, no s predsjednikom smo se razišli u dogovoru- istaknuo je Škvorc koji se vratio u Hrvatsku i u traženju je nove destinacije.

Komentari