Dođite na drugi rođendan Zumbe u TTS-u i veliki After Party u Maraschino Baru

Piše: eVz

Objavljeno: 27.11.2012. 11:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: -

TTS sport centar slavi drugi rođendan Zumbe u subotu 15. prosinca, te se tom prigodom organizira FEEL JOY Zumba Fitness Party na kojem će svi zainteresirani  moći, ako još nisu, iz prve ruke vidjeti i isprobati ovaj hipnotički fitness program koji je stekao milijune poklonika diljem svijeta. 

Svi oni koji ga redovito prakticiraju mogu probati kako je to plesati zajedno sa još par stotina ljudi na stilski različite, ali super moderne koreografije.

Zumba je program namijenjen apsolutno svima. To je prilika za svaku osobu da osjeti lude ritmove u bilo koje doba svog života. Neovisno o tome u kakvoj ste fizičkoj kondiciji, koliko godina imate, imate li ili nemate iskustva u plesu, bili muško ili žensko, ovo je program prilagođen svima.

To je trening na kojem sve probleme ostavljate iza vrata dvorane, na kojem ostavljate srce i dušu, a nakon njega izaći ćete kao nova osoba.

Osjetite energiju zumbe na partyju, na kojem će, uz instruktorice TTS sport centra, Ivanu Šumečki, Zrinku Čić i Mihaelu Zagoršćak, sudjelovati i više instruktora iz cijele Hrvatske. 

Nakon zumbanja organiziran je i veliki After Party u Maraschino Baru gdje će se predstaviti i jedinstveni program „Fit&Fun Mini Trampolin“ koji je jedini hrvatski program zaštićen autorskim pravom i žigom i kao takav je odobren od strane kardiologa.

Riječ je o prvom programu takve vrste u Hrvatskoj namijenjen svim rekreativnim vježbačima bez obzira na spol, dob i fizičku kondiciju. Sastoji se od dva djela: aerobnog koji traje cca od 20-40 minuta gdje se basic aerobic pokreti bez koreografije izvode na trampolinu za ubrzanu redukciju masnog tkiva te anaerobnog za propriocepciju (balans) i oblikovanje tijela sa obveznim strechingom na kraju treninga.

Više o ovom programu kao i brojnim iznenađenjima pripremljenim za veliki „FEEL JOY Zumba Party“ saznati ćete u narednim danima na službenoj stranici TTS Sport Centra na adresi www.tts-sport.hr.

Komentari