Društvo mladih Bedenec za Božić razveselilo djecu i potrebite

Objavljeno: 25.12.2013. 08:59

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Društvo mladih "Bedenec", u subotu 21. prosinca, organiziralo je podjelu paketa namirnica onima kojima je to potrebno.

Paketi namirnica osigurani su kroz suradnju Društva, Grada Ivanca, mjesnog odbora Bedenec na čelu s predsjednikom Sinišom Vresk te donacijom vlč. Dragutina Joča iz župe Kamenica. U nabavci paketa pomogli su i brojni drugi sponzori i pojedinci.

Podijeljeno je deset paketa u kojima su bile namirnice poput brašna, mlijeka, jaja, riže, tjestenine i sličnoga, a članovi Društva mladih Bedenec tom su prilikom s darivanim ljudima porazgovarali i zaželjeli im sretne blagdane.

U nedjelju, 22. prosinca 2013., članovi Društva mladih Bedenec organizirali su darivanje djece i druženje s Djedom Božićnjakom.

Po prvi puta mališani iz Bedenca i okolice imali su priliku družiti se s Djedom Božićnjakom. U dvorani Vatrogasnog doma u Bedencu okupilo se stotinjak ljudi, pri čemi je bilo pedesetak djece koja su sa sobom dovela i roditelje, bake i djedove te prijatelje.

U prepunoj dvorani članice Društva mladih Bedenec su izvele nekoliko  božićnih pjesama, te pozvale djecu da im se pridruže u pjevanju Zvončića kako bi na taj način dozvali Djeda Božićnjaka da dođe. Kada je Djedica konačno stigao, oduševljeni mališani jedva su čekali svoju priliku da popričaju s Djedicom i dobiju svoj slatki poklon.

Odaziv na ovu akciju bio je iznad očekivanja organizatora, a Društvo mladih Bedenec je još jednom pokazalo kako se s malo financijskih sredstava i puno volje i truda mogu napraviti dobre stvari kako bi i Bedenec u blagdanske dane zaživio.

Komentari