Rukometaši Vidovec Biosa u nedjelju gostuju u Dubravi

Objavljeno: 02.03.2013. 11:00

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Nakon odličnih igara u nastavku sezone, gdje dosad u četiri susreta ne znaju za poraz, rukometaši Vidovec Biosa u nedjelju gostuju u Dubravi, gdje će, s počekom u 16:30 igrati utakmicu 21. Kola Premijer lige...

Četiri odlične utakmice, razlog su za optimizam u vidovečkom taboru, uoči nedjeljnog gostovanja, unatoč činjenici da igraju protiv trenutno trećeplasirane ekipe u ligi. Uostalom, već su ove sezone pobijeđivali i prvoplasirani Sisciju, a u prošlom kolu i drugiplasirani Poreč.

Momčad je maksimalno motivirana, forma je u usponu, a igrački kadar je na broju, izuzev od ranije ozlijeđenih Sršena i Marčeca.

-Idemo odigrati hrabru utakmicu u  Zagreb. Dečki su motivirani, igramo dobro u posljednje vrijeme i želimo nastaviti taj niz i protiv Dubrave. Znamo da su oni dobra ekipa, nisu bez razloga tu gdje jesu, ali mi imamo svoje adute i želimo ih iskoristiti – ističe trener Vidovec Biosa, Alan Belko.

Osim odlične forme i motiviranost, dodatan adut bit će i navijači Vidovec Biosa, koji su najavili dolazak u velikom broju na tekmu. Prema informacijama koje dosad posjedujemo, oko 150 navijača bi trebalo bodriti rukometaše Biosa u Zagrebu.

-Navijači su nam stvarno vjetar u leđa, a trudit ćemo se da ih ne razočaramo – ističe Belko.

Nakon Dubrave, već u srijedu u goste u Vidovec stiže vinkovačka Spačva, a potom iduće subote slijedi gostovanje u Gorici. Tri važna susreta, koja čak mogu ividovečkom klubu „odškrinuti“ vrata Lige 6.

-O tome ne razmišljamo, razmišljamo isključivo utakmicu po utakmicu, a prva je na redu Dubrava – zaključuje Belko.

Komentari