Novi Marof

Foto - Bogatim programom službeno završilo 'Antunovo v Marofu'

Novi Marof

Objavljeno: 12.06.2023. 19:25

Zadnja izmjena: 12.06.2023. 19:34

Jučer je bogatim programom službeno završilo ovogodišnje "Antunovo v Marofu". Iako je proslava službeno završila, program će se prema riječima gradonačelnika Siniše Jenkača odvijati sve do kraja lipnja.

Jučer je u jutarnjim je satima održan turnir u gađanju glinenih golubova u organizaciji Lovačkog društva Grebengrad, a paralelno je započelo i Vatrogasno gradsko natjecanje u Remetincu.

Jutarnji nedjeljni program upotpunio je i Jacques Houdek. Nakon što je u subotu navečer održao koncert, u nedjelju je Jacques vrijeme posvetio najmlađima te izveo svoj program "Kad si sretan".

Tijekom poslijepodneva održan je mimohod KUD-ova, sudionika 20. Međunarodnog folklornog festivala, koji su nastupili na glavnoj pozornici. Na istoj je pozornici kasnije nastupila i grupa Kavaliri.

Novomarofski gradonačelnik Siniša Jenkač izrazio je zahvalnost svim organizatorima, umjetnicima i udrugama koji su svojim angažmanom obogatili program ovogodišnjeg Antunova v Marofu.

- Ovim programom želimo promicati zajedništvo, povezivanje generacija i njegovanje bogate kulturne baštine našeg kraja, a upravo u tome smo i uspjeli jer smo stvorili atmosferu koja je privukla ljude svih dobnih skupina. Ovogodišnje Antunovo potvrdilo je da naš grad nudi širok spektar aktivnosti koje su prilagođene interesima i potrebama svih naših sugrađana te je jedan od primjera našeg trajnog nastojanja da naš grad bude mjesto u kojem se njeguju kultura, zabava i zajedništvo - rekao je gradonačelnik Jenkač i dodao kako se program Antunova nastavlja kroz cijeli lipanj.

Komentari