Zlatne ruke

Foto - Dominik Meštrić dobio vrijedno priznanje Hrvatske obrtničke komore

Objavljeno: 11.07.2023. 19:31

Zadnja izmjena: 11.07.2023. 19:40

Vlasnik ugostiteljskog obrta Lovac iz Presečnog Dominik Meštrić dobio je priznanje Hrvatske obrtničke komore - plaketu Zlatne ruke s pisanim priznanjem, koje se dodjeljuje najzaslužnijim obrtnicima za izniman doprinos razvoju obrta i obrtničkih institucija, objavila je danas Obrtnička komora Varaždinske županije.

- U sustavu Hrvatske obrtničke komore je 107 tisuća obrtnika, a priznanje Zlatne ruke primilo je nas 8, tako da sam ovo priznanje doživio kao veliku čast i priznanje za svoj dugogodišnji rad u obrtništvu. U obrtništvu sam još od 1995. godine, kada sam nastavio obiteljski posao koji je započeo moj otac Rudolf, koji je ugostiteljski obrt osnovao još 1961. godine. Cijeli svoj radni vijek radim u tom obrtu, a u obrtništvu sam i dulje, jer sam umjesto oca često odlazio na sastanke Udruženja obrtnika Novi Marof - istaknuo je Meštrić.

Taj ugostitelj već godinama aktivno sudjeluje u radu Udruženja obrtnika Novi Marof, Obrtničke komore Varaždinske županije te Hrvatske obrtničke komore, posebice u organizaciji Obrtničkih igara.

- Čestitam kolegi Meštriću na ovom vrijednom priznanju, koje je stiglo u prave ruke, jer je Dominik vrijedan obrtnik, s velikim radnim i životnim iskustvom, koji je puno doprinio uspješnom radu cijelog sustava Hrvatske obrtničke komore. Ova plaketa je ujedno potvrdila i snagu obrtništva u našoj županiji - istaknuo je Igor Šoković, predsjednik Obrtničke komore Varaždinske županije.

Komentari