bilo je svečano

FOTO Mještani Petrijanca božićno slavlje obilježili su živim jaslicama i koncertom

Objavljeno: 26.12.2017. 10:17

Zadnja izmjena: 26.12.2017. 10:37

U organizaciji KUD-a Petrijanec održan je božićni koncert u župnoj crkvi Svetog Petra i Pavla u Petrijancu, a raznoliki božićni program činile su prigodne skladbe domaćih i stranih autora dok su cijelu blagdansku atmosferu dodatno dočarale žive jaslice. 

Božićni koncert je svake godine, pa tako i ove, okupio velik broj posjetitelja koji su uživali u izvedbi božićnih pjesama, a među brojnom publikom, roditeljima i prijateljima bili su i dožupan Tomislav Paljak, ravnateljica OŠ Petrijanec, Valerija Paljak te načelnik Općine  Željko Posavec.

Božićni koncert su već tradicionalno pripremili pjevači i svirači KUD-a Petrijanec, a ove godine publika je mogla uživati u izvedbi Mješovitog pjevačkog zbora KUD -a Petrijanec sa solisticama Ivom Oreški i Paulom Bačan te Dječjeg pjevačkog zbora Osnovne škole Petrijanec, a svoj dio dala je i Ženska vokalna skupina “Erato”, zatim Tamburaški orkestar KUD -a Petrijanec i sopranistica Bernardica Bačan.

Prije samog koncerta održan je scenski prikaz živih jaslica koje su uprizorili članovi dramske sekcije KUD-a Petrijanec, a nastup je oduševio sve generacije, od najmlađih pa do onih u ”zlatnim” godinama. 

 

Komentari