sigurnost učenika

Foto - Na Franjevačkom trgu održana tradicionalna akcija 'Sigurno u školu'

Objavljeno: 12.09.2023. 11:24

Zadnja izmjena: 12.09.2023. 11:24

Danas je u organizaciji Hrvatskog autokluba i uz potporu Savjeta za sigurnost prometa na cestama Varaždinske županije te PU varaždinske na Franjevačkom trgu u Varaždinu održana tradicionalna akcija "Sigurno u školu".

Akciju su podržali i gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, predsjednik županijskog Savjeta za sigurnost prometa na cestama Zvonimir Sabati, pročelnik Darko Majhen, predstavnik PU varaždinske Dražen Serini, kao i Sanja Herceg, zamjenica pročelnika Varaždinske županije.

- Sigurnost naših učenika, a posebno prvašića nam je zaista najvažnija i raduje me da sudjelujemo u ovoj akciji. Na području naše županije postavljeni su plakati na autobusnim nadstrešnicama, a osigurali smo i zaštitne prsluke za sve učenike od prvog do četvrtog razreda osnovnih škola na području županije. Za prvašiće smo osigurali reflektirajuće prsluke, a drago mi je da se u ovu edukativnu akciju  uključuju i roditelji - rekao je Sabati.

Gradonačelnik Bosilj je rekao kako su svima djeca na prvom mjestu te se stoga i organiziraju ovakvi događaji.

- Djelatnici policije obilaze i vrtiće i škole, vrše pojačane ophodnje, a sve u cilju izbjegavanja prometnih nesreća. Mi smo svih 351 prvašića opremili reflektirajućim trakama te molim  sugrađane da ih posebno zamijete i paze na njih - rekao je Neven Bosilj.

Komentari