posjeta varaždinu i županiji

FOTO: Špancirfest obišli premijer i županijski HDZ

Objavljeno: 29.08.2019. 21:19

Zadnja izmjena: 29.08.2019. 21:37

Premijer Andrej Planković je u društvu predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića posjet Varaždinskoj županiji završio na Špancirfestu.

Premijer je naglasio kako dolazi već treću godinu zaredom, a Špancirfest nazvao glavnom turističkom atrakcijom Varaždina i Varaždinske županije iz razloga što festival, između ostaloga, svake godine privuče 150.000 ljudi.

- Dolazim ovdje sa zadovoljstvom i čestitam i gradonačelniku i Turističkoj zajednici grada Varaždina na uvijek lijepih i sadržajnih deset dana – rekao je premijer, koji je prethodno posjetio i manifestaciju Bučograd koja se održava u palači Varaždinske županije.

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković u četvrtak je obišao Gornji Kneginec, Vinicu i Sveučilište Sjever, pri čemu je u Knegincu upoznat s aktualnim investicijama i povijesnim razvojem poduzetničke zone, dok je u pratnji ministra imovine Maria Banožića - na Općinu Vinica preneseno zemljište na kojoj se nalazi igralište, a na Sveučilište Sjever dio kompleksa bivše vojarne u Optujskoj ulici u Varaždinu.

Komentari