Lijepa obljetnica 

Foto - Održan turnir u povodu 45. godišnjice Malonogometnog kluba Lukavčan 78

Objavljeno: 15.08.2023. 18:13

Zadnja izmjena: 15.08.2023. 18:18

Malonogometni klub (MNK) Lukavčan 78 obilježio je u nedjelju 45. obljetnicu svog osnutka održavanjem malonogometnog turnira Karlovačko kup Lukavec 2023. na travnatom igralištu u Lukavcu, izvijestili su iz Grada Ivanca.

MNK Lukavčan osnovan je davne 1978. te je jedini klub, odnosno udruga koja djeluje u Lukavcu, najmanjem mjesnom odboru na području Grada Ivanca. Grad Ivanec pomogao je ovogodišnje održavanje turnira, a gradonačelnik Ivanca Milorad Batinić i njegov zamjenik Marko Friščić obišli su igralište i cijeli sportsko-rekreacijski kompleks te s predsjednikom kluba, Dragutinom Lukavečkim i s predsjednikom MO-a Vladimirom Lukavečkim razgovarali o budućem uređenju i problematici košnje i održavanja te velike zelene površine.

Prvak turnira je Gold gradnja GK Grupe Varaždin, druga je momčad Transporti Vidaček Seljanec, a treća je Stolarija Žeger iz Podruta. 

Najboljim igračem proglašen je Alen Lukavečki (Transporti Vidaček), najbolji strijelac je Alen Herceg (Gold gradnja), a najbolji golman Dalibor Lukavečki (Gold gradnja). Pehare im je uručio najstariji član i osnivač MNK Lukavčan Stjepan Kumrić, izvijestili su iz Ivanca.

Komentari