Općina Maruševec

Foto - Tradicionalni turnir u odbojci na pijesku Gmajna-Čalinec privukao brojne ekipe i gledatelje

Objavljeno: 18.08.2023. 18:40

Zadnja izmjena: 18.08.2023. 18:40

U Čalincu u Općini Maruševec u povodu blagdana Velike Gospe održan je tradicionalni turnir u odbojci na pijesku Gmajna-Čalinec, koji je ove godine okupio 14 odbojkaških ekipa s područja Varaždinske i Međimurske županije.

Okupilo se i 26 parova koji su se natjecali na Memorijalnom turniru u belotu „Boris Šumiga Kic“. Kako su izvijestili iz Općine Maruševec, nakon strastvenih i veselih partija belota, na ovogodišnjem Memorijalnom turniru trijumfirao je par Lepi dečki s područja Grada Lepoglave, dok su na drugom i trećem mjestu turnir slijedili parovi s područja Općine Maruševec, Možanić – Štrlek i Domagoj – Pero.

Prvo mjesto na ovogodišnjem, 17. odbojkaškom turniru na pijesku Gmajna-Čalinec osvojila je ekipa Viktorijini anđeli iz Međimurske županije, koja je bila bolja od prošlogodišnjih finalista, DŠR Lančić-Knapić. U utakmici za treće mjesto, ekipa MM-projekt ostvarila je bolji rezultat od domaće Gmajne. Najboljim igračem turnira proglašen je Vedran David iz prvoplasirane ekipe kojemu je Josip Buden iz Gmajne uručio prigodni pehar.

Vrijedne nagrade, pehare i medalje najboljim ekipama na ovogodišnjim turnirima u belotu i odbojci na pijesku uručili su predstavnici Udruge Gmajna Miroslav Možanić i Nenad Buden te načelnik Općine Maruševec Mario Klapša, navodi se u priopćenju iz te općine.

Komentari