Evo kako je bilo

Foto - U Cestici održan humanitarni koncert 'U susret Božiću'

Objavljeno: 19.12.2023. 17:35

Zadnja izmjena: 19.12.2023. 17:43

Pod pokroviteljstvom Općine Cestica održan je predbožićni koncert, a koji se sastojao od glazbenog i recitatorskog dijela programa.

Manifestacija je održana pod nazivom Humanitarni koncert 'U susret Božiću', a posjetitelji su dobrovoljnim prilogom mogli pomoći radu cestičke Udruge za djecu s teškoćama u razvoju i osoba s invaliditetom „Život i radost“. U glazbenom dijelu programa sudjelovali su, između ostalih, Folklorna sekcija Kulturno-umjetničkog društva Cestica, Mješoviti crkveni zbor župe Križovljan, tamburaši KUD-a Općine Cestica i Ženska klapa Angeluš.

Zahvalu izvoditeljima programa i posjetiteljima na daru za potrebe djece s teškoćama u razvoju uputio je Zorişlav Šafran, križovljnanski župnik koji je prikupljena sredstva u iznosu od 1.119 eura uručio Ireni Jamnik, predsjednici udruge Život i radost. Ovogodišnji humanitarni koncert „U susret Božiću“, u suradnji sa župom Križovljan, organiziralo je Kulturno umjetničko društvo Općine Cestica. Cijeli program vodila je Lorena Gavrić, a na samom kraju programa, uz pratnju na orguljama Marijana Županića, izvedena je pjesma Radujte se narodi. Na koncertu je bio prisutan i načelnik Mirko Korotaj, a po završenom programa u radovečkoj crkvi Uzvišenja Svetog Križa nastavljeno je druženjem pred crkvom.

Komentari