hrvatska i slovenija

Foto - U Varaždinskim Toplicama 23. susret vatrogasne mladeži i podmlatka

Objavljeno: 19.06.2023. 15:54

Zadnja izmjena: 19.06.2023. 15:59

Više od 500 natjecatelja i više od 45 momčadi sudjelovalo je na 23. susretu vatrogasne mladeži i pomlatka Republike Hrvatske i Republike Slovenije.

Hrvatska vatrogasna zajednica u suradnji s Vatrogasnom zajednicom županije Varaždinske kao suorganizatorom natjecanja, te Vatrogasnom zajednicom grada Varaždinskih Toplica, Dobrovoljnim vatrogasnim društvom Varaždinske Toplice kao domaćinom te samim Gradom Varaždinske Toplice, održala je 23. susret vatrogasne mladeži i podmlatka Republike Hrvatske i Republike Slovenije u Varaždinskim Toplicama.

Župan Varaždinske županije Anđelko Stričak čestitao je Nedeljku Vukaloviću, predsjedniku Vatrogasne zajednice Varaždinske županije, koji je nedavno izabran u svjetski vrh, odnosno Svjetsku vatrogasnu organizaciju ističući kako je riječ o velikom priznanju ne samo njemu, već i županijskoj Vatrogasnoj zajednici. Gradonačelnica Grada Varaždinske Toplice Dragica Ratković nije krila zadovoljstvo što su upravo Varaždinske Toplice domaćin ovog susreta. Također, istaknula je važnost susreta vatrogasne mladeži za poticanje suradnje i prijateljstva između Slovenije i Hrvatske.

Komentari