novi sadržaj...

FOTO Zavirite u prostore novih sauna na Gradskim bazenima u Varaždinu

Danas su na Gradskim bazenima Varaždina gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar i gradski vijećnik Denis Mladenović obišli nove saune koje su u ponudi posjetiteljima bazena.

Piše: Mateja Rak

Objavljeno: 05.07.2018. 10:02

Zadnja izmjena: 05.07.2018. 10:25

Foto: Luka Šalamun

Danas su na Gradskim bazenima Varaždina gradonačelnik Ivan Čehok, njegov zamjenik Zlatan Avar, gradski vijećnik Denis Mladenović i ravnatelj bazena Željko Kušter obišli nove saune koje su u ponudi posjetiteljima bazena.

Riječ je o dvije nove saune, manjoj ekstremnoj finskoj sauni (100 C) i velikoj BIO finskoj, čime će se građanima omogućiti  da uz postojeće saune uživaju i u aroma terapiji i kromo terapiji.

- Riječ je o prvom dijelu ulaganja i ovime se rekonstruira i obnavlja onaj dio prostora koji je bio poplavljen. Tu je voda stajala i razorila je cijeli ovaj dio terena i zidova. Odmah dalje se ide na teretanu, a sljedeća faza je krovište, odnono, mogućnost energetske učinkovitosti.- rekao je Čehok i dodaje kako je namjera da bazeni budu kombinacija sportskog i rekreativnog djela.

Prema Čehokovim riječima, ovakav jedan objekt bez pomoći Grada ne bi mogao funkcionirati, ali dodaje kako se s novom upravom vide pozitivni pomaci te kako ih treba potaknuti da sami ostvare što više prihoda. 

 

 

Komentari