evo što je rečeno

Foto - Župan Stričak posjetio tvrtku Kos transporti, upoznao se s njezinim radom i aktivnostima

Objavljeno: 28.03.2024. 17:34

Zadnja izmjena: 28.03.2024. 17:34

Kako ističu iz Varaždinske županije, na poziv Borisa Kosa, direktora tvrtke Kos transporti, župan Varaždinske županije Anđelko Stričak obišao je sjedište ove tvrtke koja djeluje još od 1978. godine.

Kako je istaknuo Boris Kos, precizno definiranom poslovnom politikom i uz stalnu posvećenost proširenju, tadašnja mala obiteljska tvrtka izrasla je danas u  jednu od najvećih transportnih tvrtki u Republici Hrvatskoj.

-Mi u tvrtki danas zapošljavamo 280 ljudi, imamo 210 kamiona koji udovoljavaju visokim europskim ekološkim standardima, a naši kamioni razvoze robu diljem cijele Hrvatske, ali i Europe. Svojim klijentima jamčimo kvalitetu, učinkovitost i pouzdanost. U sklopu ove grupacije djeluje i naš Autocentar u kojem je zaposleno 56 ljudi ,a koji je od trgovine rezervnih dijelova i vulkanizacije prerastao u ovlašteni Bosch Car servis specijaliziran za servisiranje i dijagnostiku svih marki vozila. Upravo gradimo i novu poslovnu zgradu koja će još više podići kvalitetu i vidljivost samog poslovanja – rekao je Kos dodavši da tvrtka planira izgraditi intermodalni transport u Varaždinskoj županiji što je svakako zanimljivo za sve sudionike i korisnike tih usluga.

Župan Stričak je naglasio kako je ova tvrtka odličan primjer uspješne obiteljske tvrtke u kojoj se spajaju vizija, entuzijazam i motivacija za stvaranjem novih vrijednosti.

Komentari