GDCK Ivanec u dvije akcije prikupilo 144 doze krvi

Objavljeno: 03.09.2014. 10:27

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 07:19

Foto: GDCK Ivanec

Izvor: galerija-images/GDCK Ivanec - akcija DDK

Gradsko društvo Crvenog križa Ivanec organiziralo je 27. kolovoza i 2. rujna dvije vrlo uspjele akcije dobrovoljnog darivanja krvi.

Ukupno su u ove dvije akcije prikupljene 144 doze krvi. Na akciji održanoj 27. kolovoza najveći broj darivanja ostvarili su Franci Pintarić (111 darivanja) te Ivan Čiček (99 darivanja), a na akciji održanoj 2.rujna najveći broj od djelatnika iz Itasa ostvarili su Željko Matučec (91 darivanje) i Josip Poje (89 darivanja). Od darivateljica krvi najveći broj ostvarile su Zdenka Hunjet (78 darivanja) i Štefanija Mudri (65 darivanja).

Akcija je održana u dvorani Gradskog društva Crvenog križa Ivanec, a prikupljanje krvi odradila je Transfuzijska služba Opće bolnice Varaždin. Za sve darivatelje krvi GDCK Ivanec osiguralo je zahvalni obrok i piće.

- Zahvaljujemo poduzeću "Ivkom" Ivanec koje je i ovog puta osiguralo besplatni parking za dobrovoljne darivatelje - istaknula je ravnateljica GDCK Ivanec Jasminka Ruhek te dodala kako će se sljedeća akcija dobrovoljnog darivanja krvi u organizaciji GD Crvenog križa Ivanec održati u utorak, 9. rujna od 9 do 12 sati u restoranu Ivančica Lepoglava, za djelatnike Kaznionice u Lepoglavi i sve darivatelje koji žele pomoći u spašavanju ljudskih života.

{gallery}GDCK Ivanec - akcija DDK{/gallery}

Komentari