Grad Varaždin raspisao natječaj za učeničke i studentske stipendije

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 07.10.2013. 09:29

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Foto: Andrej Svoger / VT

Grad Varaždin raspisao je natječaj za dodjelu stipendija za školsku/akademsku godinu 2013./2014. i  to za studente koji se školuju na visokim učilištima, a nisu u radnom odnosu,  studente koji se školuju na visokim učilištima za deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj grada Varaždina, a nisu u radnom odnosu te za  učenike koji se školuju na srednjim školama za deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj grada Varaždina.

Obrazac Prijave  može se preuzeti na službenim internetskim stranicama Grada Varaždina ili osobno na porti Upravnog odjela za društvene djelatnost ( Kukuljevićeva 14).

Dokumenti za natječaj dostavljaju se zaključno do 25. listopada 2013. godine na adresu: GRAD VARAŽDIN "ZA STIPENDIJU" p.p. 177, 42001 VARAŽDIN. Za sve dodatne informacije može se obratiti na telefon: 042/658-030 te na adresu: Upravni odjel za društvene djelatnosti, Kukuljevićeva 14.

Inače,  Grad Varaždin je kao deficitarna zanimanja od bitnog značaja za gospodarski razvoj  odredio ona s područja građevine, strojarstva, elektrotehnike, arhitekture, farmacije, medicine, psihologije.

Traže se i profesori engleskog i njemačkog jezika, matematike i fizike, kao i zidari, tesari, armirači, zavarivači, dimnjačari, šivači tekstila i kože, obućari i krojači.

Komentari