Gužve na šalterima za legalizaciju sve veće, biljega nema

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 27.06.2013. 10:03

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:30

Budući da se približava posljednji dan za predaju zahtjeva za legalizaciju, odnosno 30. lipnja, gužve su na šalterima za predaju dokumenata sve veće.

Kako doznajemo od građana, velik problem prilikom sakupljanja svih potrebnih papira predstavlja i činjenica da je biljege koji su potrebni gotovo nemoguće kupiti u cijeloj regiji.

U Varaždinu dokumentaciju za legalizaciju građani mogu predati u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Varaždina koji se nalazi u Vrazovoj ulici 4 - ''Vodotoranj''.

Da bi građanima maksimalno izašli susret, u Upravnom će odjelu raditi i u subotu, 29. lipnja i nedjelju, 30. lipnja od 8 do 13 sati.

Građani mogu iskoristiti i mogućnost slanja zahtjeva  preporučenom poštom s povratnicom  zaključno s 30. lipnja. Zahtjevi se u tom slučaju šalju na adresu: Upravni odjel za prostorno uređenje, graditeljstvo i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Stanka Vraza 4, 42000 Varaždin.

Kako doznajemo, u Upravnom odjelu zaprimljeno je zasad oko 2500 zahtjeva za legalizaciju, a svakodnevno Varaždinci predaju po tristotinjak novih zahtjeva.

Komentari