Ako je sudeći po objavi načelnika Općine Vidovec Brune Hranića na Facebook profilu, pojedinci u Vidovcu radije parkiraju na travi bliže groblju, nego li na novouređenom parkiralištu.

Razlog je to zbog kojeg je danas načelnik Hranić objavio status na svom Facebook profilu koji možete pročitati u nastavku:

"Molim sve mještane da koriste parkiralište na groblju koje smo uredili, a ne da parkiraju na zelenim površinama, te time uništavaju zelenilo i živu ogradu. Bicikliste molim da ne ulaze s biciklima na groblje jer imaju stalke za bicikle ispred glavnog ulaza. Nije mi jasno da pored tako lijepo uređenog parkirališta, koje ste svi zahtijevali godinama, neki pojedinci i dalje žele parkirati skoro pa na svojem grobnom mjestu. Također će se pokupiti sve kante i karnistri koje korisnici grobnih mjesta ostavljaju iza spomenika. Od sad ćete imati po 3 kante kod svakog zdenca kojima se slobodno koristite ali ih vratite na mjest da se svi mogu služiti njima. Divljacima i primitivcima koji su uništili ogradu na groblju kao i čemprese, poručujem da će brzo biti otkriveni jer smo slučaj prijavili policiji"

Komentari

18.06.2019. 14:09h Zadnja izmjena: 18.06.2019. 14:54