mladi u akciji

IDEMO NA PRC? Evo što se krije iza ovog enigmatičnog pitanja...

Objavljeno: 06.07.2017. 17:40

Zadnja izmjena: 06.07.2017. 17:43

Za mlade u Lepoglavi PRC je kratica njihovog športsko-rekreacijskog centra, na kojemu gomila sportskih terena za mini golf, stolni tenis, odbojku na pijesku, boćanje, viseću kuglanu, nogomet i ostalo zjapi prazno.

Problem je bio u nemogućnosti korištenja opreme za ove sportove, pa je Savjet mladih Lepoglave pokrenuo inicijativu i poslao prijedlog Gradu za oživljavanjem popularnog PRC-a u ljetnim mjesecima. Grad je prihvatio prijedlog, pa će vas sada svake subote i nedjelje od 15 do 20 sati na športsko-rekreacijskom centru dočekati student kod kojeg ćete moći preuzeti potrebnu opremu za bavljenje navedenim sportovima, a u planu su i dodatni sadržaji u narednim tjednima. 

- Inicijativa bi trebala vratiti stanovnike Lepoglave i okolnih mjesta na centar koji je upravo za to i namijenjen. Djeca, mladi, zreliji i cijele obitelji dobit će opet mogućnost kvalitetnijeg iskorištavanja slobodnog vremena u svom mjestu. - poručuju iz Savjeta mladih, koji su otvorili i Facebook stranicu 'Idemo na prc'.

Komentari