IDS: Ne želimo narušavati koaliciju suradnjom s reformistima

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 04.05.2014. 13:51

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:27

Iako su IDS i Udruga "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti", koja okuplja bivše članove HNS-a, dogovorili suradnju na programima i zakonskim prijedlozima, o tome ipak javnost neće obavijestiti. Razlog otkazivanja najavljne konfirencije za novinare u Varaždinu navode u priopćenju kojeg donosimo u cijelosti...

>>Između IDS-a i Čačićevih reformista pao dogovor o suradnji

Ovim putem vas obavještavamo da konferencija za novinare, koja je bila zakazana sutra, u ponedjeljak 05. svibnja 2014., u prostorijama Hotela Turist, u Varaždinu, u 13:00 sati na temu suradnje udruge „"Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti" i Istarskog demokratskog sabora“ O T K A Z A N A .

Razlog otkazivanja gore navedene konferencije za novinare jest tumačenje pojedinih medija da IDS suradnjom sa udrugom "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti" želi stvoriti alternativnu koaliciju na štetu postojeće.

Istarski demokratski sabor je lojalan koalicijski partner te ne želi ni na koji način dovesti u pitanje funkcioniranje postojeće koalicije.

Komentari