Janžek: Igrali smo dobro, ali nam fali mirnoće

Objavljeno: 24.10.2011. 12:16

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Vlado Kos / cropix

Nogometaši Varaždinskog prvoligaša u subotu su u zadnjim minutama ispustili dva boda. Osijek je iz diskutabilnog jedanesterca izvukao remi, a trener Janžek zadovoljan je igrom svoje momčadi iako uvijek može bolje. U kup utakmicu protiv Istre koja se igra u utorak Varaždinski prvoligaš nastup će vrlo ofenzivno, te ide na pobjedu.

Trener Janžek prije subotnje utakmice bio je optimist. Igrom svoje momčadi je zadovoljan iako je istaknuo da im nedostaje mirnoće u igri.

- Ne može se reći da smo protiv Osijeka dominirali, ali dobro smo im parirali u sredini, oduževši im mnogo lopti. Kasnije smo te lopte brzopleto gubili što moramo popraviti – kazao je trener Varaždina Branko Janžek.

Trener Janžek bio je zadovoljan povratnikom Golikom iako se vidi da nije igrao godinu dana. Sudačku odluku komentirao je kao vrlo diskutabilnu.

- Svašta se može suditi. Pomoćnik je pokazao na korner, a glavni sudac na jedanaesterac. Po reakcijama publike moglo se vidjeti da nije bio jedanesterac- kazao je Janžek.

Mladi Antolek koji je na asistenciju Vugrinca postigao svoj prvijenac bio je razočaran što u Osijeku nisu uzeli tri boda, a u kupu se nada uspijehu.

- Presretan sam što sam zabio. Šteta što nismo uzeli tri boda, u kupu idemo po pobjedu- kazao je mladi Ivan Antolek.

Treneru Janžek kup je važan, a Istru ističe kao vrlo organiziranu ekipu koju će napasti.

- Kup mi je vrlo važan, igrat ćemo vrlo ofenzivno. U sastav se vraća Šimek, dok je jedini pod upitnikom Gordan Golik zbog viroze – kazao je trener Varaždinaca.

U utorak u Varaždinu gostuje Istra,a hoće li igrači Branka Janžeka proći u četvrtfinale vidjet ćemo u 17 sati.

Komentari