dobra zabava

Još dva dana Varaždinici obilježavaju Dane Sv. Patrika, evo što vas očekuje u narednim danima

Danas već od 15 sati starta After work party uz pomoć ugostitelja, Medonje, Medine škrinje, Gutenberga i Gostinice Šanjek koji vam nude prigodna pića, ali i delicije, a od 18:30 svi zainteresirani mogu se pridružiti kratkoj radionici irskog plesa.
Objavljeno: 18.03.2022. 09:32

Zadnja izmjena: 18.03.2022. 09:37

Jučer su u Varaždinu su započeli Dani svetog Patrika koji će trajati sve do subote. Na Trgu slobode koji je za ovu priliku zatvoren za promet, posjetitelji su jučer mogli uživati u irskoj glazbi i najpoznatijim hrvastkim Ircima - Belfast Food!

U organizaciji Koncertnog ureda Varaždin, uz pokroviteljstvo Grada Varaždina te podršku Turističke zajednice grada Varaždin te Veleposlanstvom Irske u Republici Hrvatskoj St. Patrick's Days označavaju i svojevrsni početak kulturne suradnje Irske i Varaždina budući da je upravo Irska ovogodišnji partner 52. Varaždinskih baroknih večeri.

Za sve koji su propustili jučerašnju feštu, popravni ispit je danas, ali i u subotu. Danas, u petak, 18.03. već od 15 sati startaAfter work partyj uz pomoć ugostitelja, Medonje, Medine škrinje, Gutenberga i Gostinice Šanjek koji vam nude prigodna pića, ali i delicije, a od 18:30 svi zainteresirani mogu se pridružiti kratkoj radionici irskog plesa. Nakon radionice, čeka nas nastup plesne skupine Emerald Steps te benda Drowsy Lizards.

Važno je i napomenuti kako će svi koji se prijave na radionicu (prijave su na mail [email protected]), nakon radionice dobiti kupon za konzumaciju kod naših ugostitelja po izboru.

U subotu druženje startamo od jutra uz irsku kavu i bend The Rocks of Hy-Brasil dok je navečer pozornica rezervirana za The Fakin' Lajsne.

Komentari