KAJ KUP IVANEC 2013.: Predsjednik Ivo Josipović zaigrat će na završnici!

Objavljeno: 25.01.2013. 16:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Andrej Švoger / VT

Ekipa Humanih zvijezda predvođenih hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem kao i legendarnim nogometašima, Silviom Marićem, Goranom Vlaovićem, Krunom Jurčićem, Fabijanom Komljenovićem, Tomislavom Rukavinom i mnogim drugima, uveličat će završnicu malonogometnog turnira “Kaj kup Ivanec 2013.”. 

Predsjednik Josipović i nogometne zvijezde odigrat će humanitarnu utakmicu protiv veterana NK Ivančice, a predsjednik će pozdraviti i okupljene navijače na tribinama.

Subota je rezervirana za polufinalne utakmice u seniorskoj konkurenciji, a postat će poznata i imena prvih osvajača medalja. Naime, veterani će odigrati susret za 3. mjesto, a snage će odmjeriti ekipe Ivančice i Krapine-šped. Kod seniora karta za finale će se tražiti u utakmicama između Ducati componente & Policijske postaje Ivanec i Kavane Ivana te Caffe bara Grazia i Hudek trgotransa & Cavallo bara.

Konačni rasplet znat će se u nedjelju. Prvi će na parket ivanečke dvorane izaći poraženi u polufinalu.

U 15:15 sati započet će susret seniora za 3. mjesto, a odmah nakon njih publici će se predstaviti Humane zvijezde i veterani NK Ivančice. Osvajač veteranskog turnira znat će se nakon susreta Policijske postaje i Lepoglave. Njihova utakmica na rasporedu je u 17 sati.

Slijede dvije revijalne utakmice. Ekipa Čeznem da te zeznem odmjerit će snage sa sastavom Sabora Republike Hrvatske, a nakon njih predstavit će se i najmlađi nogometaši, uzrasta U-8, NK Ivančice i Fotexa.

Ceremonija najave velikog finala predviđena je 19.15 sati, a u 19.35 sati počet će i finalna utakmica seniora. Odmah nakon susreta organizatori ivanečkog turnira podijelit će najboljim sastavima nagrade i priznanja, a bit će poznati i dobitnici nagrada gledateljima.

Više pročitajte u novom broju Varaždinskog tjednika.

Komentari