Kako do novca za organizaciju varaždinskih događanja?

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 31.01.2012. 13:11

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

Turistička zajednica grada Varaždina objavila je danas poziv za dodjelu potpora za  organizaciju događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina, te stvaraju dodatni turistički promet.

Kako bi se olakšala organizacija i razvoj kulturnih, zabavnih i ostalih događanja u gradu Varaždinu, Turistička je zajednica grada Varaždina objavila 31. siječnja poziv za dodjelu potpora.

Riječ je o bespovratnim sredstvima namijenjenim za troškove neposredne organizacije onih događanja koja nadopunjuju turističku ponudu grada Varaždina, te stvaraju dodatni turistički promet.

Za sredstva potpore mogu se kandidirati trgovačka društva, obrti, zadruge, ustanove i udruge s područja grada Varaždina.

Potrebna dokumentacija može se preuzeti na internetskim  stranicama Turističke zajednice grada Varaždina www.tourism-varazdin.hr ili podići osobno u turističkom uredu u ulici Ivana Padovca 3, radnim danom od 8 do 16 sati.

Rok za predaju  dokumentacije je 14. veljače 2012. godine.

Na temelju pristiglih prijava komisija će Turističke zajednica grada Varaždina odabrati  događanja koja unapređuju i razvijaju turističku ponudu grada te stvaraju prepoznatljivu sliku Varaždina kao kulturne destinacije.

Poziv za kandidiranje događanja prilika je za usklađeno stvaranje dodane vrijednost varaždinskog turističkog proizvoda, a time i razvoja grada Varaždina.

Komentari