"Katruža" održala humanitarni koncert u prepunom CZK-u Čakovec

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 11.01.2013. 12:26

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ održala je humanitarni koncert u Centru za kulturu Čakovec u kojem su sve stolice, pa i one naknadno dodane, bile popunjene.

Tražile su se i karte više, međutim ovaj put „Katruža“ nije mogla pružiti glazbeni užitak svima koji su to željeli i svima koji su i ovaj put kupnjom ulaznice željeli pomoći rad Zaklade.

Ukupno je prodano 580 ulaznica čime je ostvaren prihod od 17.400,00 kuna. Cjelokupni prihod namijenjen je za pomoć oboljelima s područja Međimurske županije.

Koncertu je nazočio i predsjednik Hrvatskog sabora Josip Leko te brojni predstavnici političkog i javnog života.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ zahvaljuje svim učesnicima koncerta. Mirko Švenda Žiga, Vinko Coce, Đuka Čaić, Rajko Suhodolčan, Duško Lokin, Nano Prša, Meri Šeparović-Vresk Marija Jambrošić, Željko Grahovec, Suzane Herceg˛&Neno Gavez, Ivan Mezga , Đura z Međimurja, Mateo Mikulić, Rebecca Posavec, članice i članovi KUU Zasadbreg i Limene glazbe Belica te voditeljica i voditelj programa Mateja Gošćiej i Miljenko Ovčar svojim su besplatnim nastupima pokazali svoju dobrotu i humanost.

Članice „Priločkog srca „ Prelog u subotu 5. siječnja 2013 godine na štandu u Prelogu prodavale su karte i zakladne suvenire i na taj način dale svoj doprinos radu Zaklade. Ukupno su prikupile 1.475,00 kuna., od čega 540,00 kuna od prodaje karata za koncert i 935,00 od prodaje zakladnih suvenira.

Svim dobrim ljudima koji su kupnjom ulaznice pomogl, zaklada zahvaljuje, kao i svim medijima koji su popratili događanja vezana uz koncert i ostale aktivnosti Zaklade.

Zahvaljujući dobrim ljudima, Zaklada će i dalje pružati pomoć u liječenju onima kojima je ta pomoć potrebna.

Komentari