Košarkaški derbi: Vindija i Međimurje u borbu za prvo mjesto

Objavljeno: 01.12.2011. 15:53

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Košarkaši Vindije u subotu na domaćem terenu u derbiju kola dočekuju vodeću momčad lige Međimurje. Varaždinski košarkaši napravit će sve da zadrže stopostotan učinak kojim bi preuzeli vodeću poziciju A-2 lige sjever...

Nakon sedam odigranih kola ove dvije momčad imaju stopostotak učinak s tim da je Međimurje vodeće zbog više postignutih koševa.

Nosioci igre Vindijaša su mladi igrači, a ove sezone u ekipi imaju odličnu atmosferu koja je uz dobru igru razlog neporaženost varaždinskih košarkaša.

U subotnjem susretu neće im biti lako protiv iskusne ekipe Međimurja, ali trener Vindije Velimir Mudri nada se najboljem.

- Mi znamo njihove prednosti i nedostatke, a pošto smo se neočekivano našli u situaciji da se borimo s Međimurjem za prvo mjesto, idemo pokušati. U odličnoj smo formi i imamo odličnu atmosferu, a spremamo se da dobijemo utakmicu - rekao je trener Vindije Velimir Mudri.

Trener Međimurja Srećko Šopar očekivao je Vindiju tako visoko na tablici, a što se utakmice tiče ističe mirnoću kao presudan faktor u susretu.

- Nadam se dobro utakmici, zanimljivoj za gledanje, a slavit će ona ekipa koja bude mirnija i koja će se prije uključiti u samu utakmicu, te zaboraviti njezin značaj- zaključio je trener Međimurja Srećko Šopar.

Derbi košarkaške A-2 lige sjever odigrat će se u Graberju u subotu s početkom u 19,30.

Od ostalih županijskih predstavnika koji se natječu u A-2 ligi sjever, Ivančica ugošćuje Rudar Cimper, dok Grafičar odlazi na noge Bjelovaru.

Komentari