Kokice spremne za subotnje otvaranje sezone sa Samoborom

Objavljeno: 08.09.2011. 13:26

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:10

U posljednoj pripremnoj utakmici ŽRK Koka svladala je Dugo Selo 28-15. Ova visoka pobjeda potvrda je da su cure odlično fizički pripremljene i da sa solidnim ambicijama mogu ući u novu sezonu koja počinje u subotu 17 sati dvobojem protiv Samobora...

Koka je na početku utakmice preuzela inicijativu, te bila u prednosti za pogodak. Nakon rezultata 4-4 Kokice su se odvojile i iz minute u minutu povećavale svoju prednost. Poluvrijeme je završilo rezulatom 19-6 za Koku.

Drugo poluvrijeme opet ista priča, Koka dominira i održava stečenu prednost. Trener Vujović u drugom je poluvremenu priliku dao svim svojim igračicama pa igra gubi malo na tempu, no mlade se igračice dobro bore.

Najefikasnija u momčadi Koke bila je Tea Jalušić s postignutih pet pogodaka, dok s istim brojem pogodaka najbolja u gostojućim redovima bila je Ivana Kirin. Trener Vujović zadovoljan je angažmanom svojih cura, ali ističe da treba popraviti realizaciju i formu prije prvenstva.

Kokice su u pripremnim utakmicama pobijedile slovenski Ptuj, te jedan put izgubile, a jednom svladale Zelinu svog izravnog konkurenta u prvenstvu.

Sve ovo garancije je da su igračice dobro pripremljene i vrijedne vaše pažnje u subotu u prvom kolu protiv Samobora. Jedan od najstabilnijih i najorganiziranijh varaždinskih klubova započinje jednu izazovnu sezonu, a pozivaju i gledatelje da ih dođu podržati u što većem broju u Dvoranu na Dravi u 17 sati.


Komentari