Kokice u subotu na vrućem terenu kod Orijenta

Objavljeno: 04.11.2011. 10:50

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: S. O. Basso /Regional express

Rukometašice Koke u subotu odlaze na vruće gostovanje kod Orijenta gdje ih očekuje paklena atmosfera, a ne podlegnu li pritisku domaće publike Kokice bi mogle do nova dva boda...

Koka je trenutno četvrtoplasirana momčad lige, dok se Orijent nalazi na jedanaestom mjestu. U prošlom kolu Orijent je iznenadio Trešnjevku na domaćem terenu što je dokaz da se radi o solidnoj ekipi. Nošen navijanjem domaće publike Orijent je opasan protivnik pa posao Koke da kući donese bodove neće biti nimalo lagan.

Trener Koke Vladimir Vujović istaknuo je Orijent kao opasnu ekipu, ali vjeruje da su njegove djevojke kvalitenija ekipa.

- Njihova dvorana je bučni teren pa ćemo morati biti mentalno čisti i ne podlegnuti užarenoj atmosferi. Orijent je čvrsta ekipa koja u nekim trenucima igra prljavo pa će mnogo ovisiti o sucima koliko će čvrstu igru tolerirati. Mi smo zajedno bolja ekipa i vjerujem da ćemo pobijediti - kazao je trener Koke Vladimir Vujović.

Pošto je njihova obrana dublja, Kokice su uvježbavale kako je probiti, a na posljednjem treningu puštat će se glasna glazba da se igračice Vladimira Vujovića priviknu na bučnu atmosferu riječke dvorane koja ih očekuje u subotu.

Komentari