Koncert Prljavog kazališta povodom Valentinovog u Čakovcu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 11.01.2013. 20:17

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

Foto: Ilustracija

U dvorani GOC-a u Čakovcu 16. će veljače biti održan tradicionalni koncert u povodu Valentinova, a ove će godine sve zaljubljene kao i one koji će to tek postati, zabavljati jedan od najpoznatijih hrvatskih rock bendova – Prljavo kazalište.

Dečki iz Dubrave za zaljubljene su u dvorani GOC-a pjevali i prije dvije godine i višesatnim koncertom oduševili sve posjetitelje, a sada se ponovno vraćaju kako bi fanovima poklonili još jednu večer ljubavi i rocka.

Prljavci su u 36 godina postojanja izdali 14 studijskih albuma, posljednji pod nazivom Možda dogodine izdan je prošle godine, a singl Djevojka od milijun dolara s tog albuma već mjesecima ne silazi s top ljestvica. Iako iza sebe imaju poduži "glazbeni staž", svi se slažu da Prljavo kazalište ima još mnogo toga za reći.

Kao gost Prljavcima na koncertu u GOC-u nastupit će zagrebačka rock grupa Radio Luksemburg. Ako nemam te, Tvoje boje i Kad sam te poljubio samo su neki od hitova kojima je ova jedna od popularnijih hrvatskih grupa novije generacije u vrlo kratkom vremenu osvojila i slušatelje i kritičare.

Radio Luksemburg dobitnik je i nagrade Porin za najboljeg novog izvođača 2011/12.

Početak koncerta Prljavog kazališta u GOC-u, 16. veljače, zakazan je za 20 sati, a ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima:

ČAKOVEC - Radio 1, Caffe bar Arcus, Caffe bar Paladin
VARAŽDIN – Rock Art Caffe i Caffe bar Barfly
PRELOG: Pizzerija Rosa
MURSKO SREDIŠČE: Pizzeria Vuri
PALOVEC: Domino Bar

Komentari