STUDETSKI SPORT

Košarkaši Sveučilišta Sjever ušli u četvrtfinale jakog košarkaškog turnira u Moskvi

Objavljeno: 30.05.2019. 21:09

Zadnja izmjena: 31.05.2019. 10:43

Studetski sport postaje sve više zanimljiv za studente sportaše jer im pruža velike mogućnosti za putovanja ali i sportske uspjehe. Dokaz za to su košarkaši, studenti Sveučilišta Sjever koji sudjeluju na jakom košarkaškom turniru za studente u Moskvi.

Riječ je o International Student Basketball Cup-u. Ekipa Sveučilišta Sjever prvu utakmicu je izgubila od ekipe sveučilišta iz Kineskog Taipei da bi drugu utakmicu pobijedili drugu ekipu Rusije i tako se plasirali u četvrtfinale ovog turnira.

Nakon pobjede trener Dražen Cesar nije krio zadovoljstvo. - Slika govori više od tisuću riječi. Sveučilište Sjever u 1/4 finalu i to preko domaćina. Čestitke dečkima. Ovo je neopisivo!, kratko je komentirao Cesar.

Hrvatska - C. Taipei 75:102

Rusija 2 - Hrvatska 73:90

Za Sveučilište Sjever nastupaju košarkaši studenti: Nakić, Kuzmić, Putar, Sayemeldah, Jambrović, Simović, Rubin, Kordić, te trener Dražen Cesar.

Košarkaši Sveučilišta Sjever sudjeluju na turniru u Moskvi zahvaljujući koordinatoru za sport u Sveučilište Sjever Nedeljku Pavlecu i generalnom tajniku HAS-a Davoru Habljaku, koji i predstavljaju Hrvatsku na turniru. 

 

Komentari