Od iduće subote kuharske radionice za kuhare amatere u Trakošćanu

Piše: eVarazdin.hr

Objavljeno: 11.01.2013. 10:02

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 08:46

U sklopu hotela Trakoš?an i vrhunsko opremljenog kulinarskog kabineta, Hrvatski kuharski savez ve? dugi niz godina educira profesionalne kuhare kroz tematske radionice. Od ove zime, vrata su otvorena svim kulinarskim zaljubljenicima koji bi kroz radionice željeli nau?iti i nešto više, a prva radionica zapo?et ?e idu?e subote (19. sije?nja)...

Hrvatski kuharski savez je pripremio seriju radionica kroz koje možete otkriti tajne kuharskog zanata vezane na pojedine teme. Broj polaznika za radionice je ograni?en te ?e se sudionici odrediti po redoslijedu prijave, odnosno upla?ene kotizacije.

Sve radionice su osmišljene kao interaktivan rad od 4 sata u ugodnoj atmosferi, a cijena uklju?uje sve potrebne namirnice, pribor, prigodnu prega?u i popratni materijal te naravno degustaciju pripremljene hrane.

Prva od 5 radionica održat ?e se u subotu, 19. sije?nja na temu „Finger food i mali zalogaji“. Sve što postoji u velikim porcijama može se uz malo više strpljenja i preciznosti pretvoriti u mali zalogaj te biti posluženo u gotovo svim prigodama. Nau?ite kako i u vlastitoj kuhinji pripremiti „hranu s nogu“ za sve prigode od An?elka Levani?a, državnog prvaka u kulinarstvu 2011. godine kojemu je priprema malih zalogaja jedna od užih specijalnosti.

Finger food i mali zalogaji

voditelj: An?elko Levani?
cijena: 220,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakoš?an, Trakoš?an
vrijeme održavanja: subota, 19. sije?nja - 09:00 – 13:00 sati

Najava ostalih radionica:

Jela za valentinovo

voditelj: Nikolina Lon?ar
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakoš?an, Trakoš?an
vrijeme održavanja: subota, 26. sije?nja - 09:00 – 13:00 sati

Prehrana za trudnice i bebe

voditelj: Katarina Pentek, Berislav Lackovi?
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakoš?an, Trakoš?an
vrijeme održavanja: subota, 23. velja?e - 09:00 – 13:00 sati

?okolada i ?okoladne praline

voditelj: Gennaro Barbato
cijena: 210,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakoš?an, Trakoš?an
vrijeme održavanja: subota, 09. ožujka - 09:00 – 13:00 sati

Uskršnja jela

voditelj: Marija Kuzminski
cijena: 230,00 kn
mjesto održavanja: kabinet Hrvatskog kuharskog saveza, hotel Trakoš?an, Trakoš?an
vrijeme održavanja: subota, 16. ožujka - 09:00 – 13:00 sati

Više informacija kao i prijavnicu za radionicu možete prona?i na www.kuhar.hr

 

Komentari