Kup: Vidovec Bios danas protiv Zameta za četvtfinale!

Objavljeno: 08.02.2012. 10:06

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 10:29

U srijedu u 19 sati, rukometaši Vidovec Biosa igraju na domaćem terenu susret osmine finala domaće kupa, protiv riječkog Zameta...

Vidovec Bios nalazi se u jednom od najvažnijih tjedana sezone. Već u srijedu čeka ih susret osmine finala kupa protiv Zameta, a nakon toga u subotu početak proljetnog dijela sezone protiv kutinske Moslavine.

Uoči kup ogleda sa Zametom, trener Saša Kuček ima i dalje problema sa sastavom, jer ne može računati na Juricu Vidačeka, a Vladimir Malner je pod upitnikom. Unatoč tome, ostatak ekipe je spreman i motiviran za Riječane.
- Nadamo se da ćemo odigrati dobru utakmicu, dati svoj maksimum. Što se tiče prolaza, reći ću da mi uvijek idemo na pobjedu – kazao je Saša Kuček, trener Vidovčana.

Glavne uzdanice Zameta su odličan golman Stevanović, iskusni Uzelac i brzonog Hrvatin, no pobjedama nad Varteksom i Međimurjem, a posebice Siscijom, Vidovec Bios je tijekom ovih priprema dokazao svoju kvalitetu. Tu su i brojne ranije pobjede nad „premijerligašima“, kojima je Vidovec Bios dokazao da spada u elitno društvo.

Uostalom, lani su nakon pobjede u Županijskom kupu, već i bili u osmini finala, koju su „preskočili“ zbog pogreške u ždrijebu, a nakon toga su u četvrtfinalu protiv Bjelovara, bili na milimetar čak do Final foura domaćeg kupa.

>> Vidovečke rukometaše milimetri dijelili od polufinala
>> VIDEO: Vidovečka noć tuge i ponosa

Vidovec Bios dat će sve od sebe da taj uspjeh ponovi i ove sezone, a u klubu pozivaju sve navijače da se odazovu i pomognu svojim rukometašima, kao što to uvijek čine, jer bi upravo navijači s tribina trebali biti važan faktor.

Odmah nakon Zameta, već u subotu, također u 19 sati, u Vidovec stiže Moslavina, u prvom kolu nastavka sezone, a eventualnom pobjedom, Vidovec Bios napravio bi veliki korak prema novom povijesnom uspjehu kluba, ulasku u Premijer ligu.

Komentari