Slab odaziv na prvi Sajam udruga u Lepoglavi

Objavljeno: 13.03.2011. 08:59

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:08

U organizaciji Savjeta mladih Grada Lepoglave te uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave i TKIC-a, prošle je subote, 5. ožujka u prostoru Doma kulture održan „Sajam udruga 2011“.

Od ukupno 30 udruga koje djeluju na području Lepoglave, Sajmu se odazvalo tek 15-tak koje su predstavile svoje programe i aktivnosti, a usprkos sunčanoj suboti, Sajmu se odazvao mali broj građana, što je pokazatelj da su nezainteresirani za uključivanje u rad lokalnih udruga.

- Ovo je prva manifestacija ovakvog oblika gdje su se predstavile lokalne udruge i na taj smo način htjeli potaknuli građane svih dobnih skupina da se im se pridruže, jer su kroz svoje godine djelovanja, postigle zavidnu kvalitetu rada. – objasnila je predsjednica Savjeta mladih, Tatjana Jurić.

Sajam je svečano otvorio zamjenik gradonačelnika Alojz Gredelj i zamjenik predsjednice Savjeta mladih, Krunoslav Jakopiček, a kasnije se pridružio i gradonačelnik Marijan Škvarić. Kako bi se građanima pružila prilika da se tokom godine uključe u rad udruga, izradili smo i popis sudionika Sajma sa svim informacijama i kontaktima.


Tekst i foto: Lepoglava.net

Komentari