Počinje košarkaška Liga bez granica: Derbi u Lepoglavi gdje gostuje Petrijanec

Objavljeno: 28.09.2012. 22:34

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Utakmicom Ivančice i Vinice odigranom u Ivancu, započela je nova, četvrta sezona košarkaške Lige bez granice, jedinstvenog projekta, u kojem se natječe 5 hrvatskih i slovenskih klubova...

U prvom susretu Ivančani (dvostruki pobjednici lige) su u četvrtak navečer očekivano porazili Vinicu, a derbi prvog kola igrat će se u Lepoglavi, gdje domaćin dočekuje Petrijanec.

Lepoglava će biti i domaćin ovogodišnjeg Final Foura, u travnju, a All-Stars utakmica igrat će se u prosincu u Rogaškoj Slatini.

Petrijančani su lani završili na 4. mjestu, a u novoj sezoni pojačat će ih i play-maker Marko Škerbić. S druge strane jedna od ekipa koja se najviše pojačala je upravo Lepoglava. Novi trener bit će im Kristijan Marđetko - Biban, a novi igrači u kadru su Komes, Cujzek, Taučer, sve bivši igrači Ivančice. U košarkaške vode vraća se u dresu Lepoglave i iskusni play Mladen Brezovec.

Ove dvije ekipa igrale su u nedjelju na Memorijalu Mladena Kasuna na Vinici, Petrijanec je pobijedio, ali Lepoglava nije bila u kompletnom sastavu.

Sve to garancija je odlične utakmice 1. kola, a lanjski susret LBG-a u Lepoglavi otišao je na stranu Petrijanca, i to nakon produžetka. Utakmica u Lepoglavi igrat će se s početkom u 20 sati.

Parovi 1. kola:
Ivančica - Vinica
Lepoglava - Petrijanec
Zabok park - Pristava
Šmarje - Šentjur
Rogaška - Rogatec

 

Komentari