Lučić: Pozivam Habuša da podnese ostavku!

Objavljeno: 14.11.2011. 13:24

Zadnja izmjena: 08.12.2015. 08:11

Foto: Zeljko Hajdinjak / Cropix

Na prometnu nesreću koju je pod utjecajem alkohola skrivio varaždinski gradonačelnik Goran Habuš danas se oglasio i potpredsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Nino Lučić najavivši inicijativu za sazivanje sjednice Gradskog vijeća.

- Pijetlovi Kukuriku koalicije glasno najavljuju kako su promjene počele u Varaždinu, no ja se nadam da se one ipak neće preslikati na Hrvatski sabor. Pozivam Gorana Habuša da podnese ostavku na mjesto gradonačelnika radi kredibiliteta njegove stranke (HNS-a), koja je bila itekako glasna kada je Milan Bandić gradonačelnik Zagreba počinio prometni prekršaj u pijanom stanju – komparirao  je Lučić Habušev  i Bandićev slučaj dodavši da ga zanima na koji će način HNS opravdati varaždinskog gradonačelnika pred građanima.

I ne samo to. Lučić najavljuje sazivanje sjednice Gradskog vijeća na kojoj bi se trebalo utvrditi je li Goran Habuš prihvatljiv na funkciji koju obnaša tek sedam dana.

- Imamo dovoljan broj potpisa vijećnika za sazivanje sjednice Gradskog vijeća, a držim da Goran Habuš nije više prihvatljiv na mjestu varaždinskog gradonačelnika. Sve što vidimo u ovoj ranoj fazi njegovog upravljanja gradom nije veće od htijenja. Mogao je u takvom pijanom stanju potpisati i neki ugovor u ime Grada Varaždina. A što onda? – zapitao se između ostalog Lučić.

Komentari