Malonogometaši Novog Marofa porazom od Brodosplita završili vrlo uspješnu sezonu

Objavljeno: 26.05.2012. 13:47

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: Vedran Tolić

Za malonogometaše Novog Marofa u petak je završila sezona. Naime, Marofčani su kod kuće u drugom susretu polufinala Prvenstva Hrvatske poraženi od Brodosplita 11-3 i time okončali vrlo uspješnu sezonu...

Zanimljivo je da je istim rezultatom završio i prvi susret u Splitu, a sve je već bilo riješeno u prvom dijelu.

Goste je u vodstvo doveo Dario Marinović u 6. minuti, a isti je igrač minutu kasnije povisio na 2-0. Na 3-0 podigao je Franco Jelovčić u 13. minuti, a u istoj minuti Marinović je postavio rezultat na 4-0.

Dvije minute kasnije Dino Kovač je smanjio rezultat, no u istoj minuti Jelovčić je vratio razliku. U posljednjoj minuti prvog dijela Marinović je svojim četvrtim pogotkom povisio na 6-1, no nekoliko sekundi prije odmora Samir Krasniqi je postavio 6-2.

U drugom dijelu ista priča. Marofčani su visoko napali goste, no Brosplićani su odlično izlazili iz presinga te postigli pet pogodaka u drugom poluvremenu.

Za goste su tako poentirali Suton, Laura, Marinović po peti put te dva puta Novak. Poraz je ublažio Dino Kovač svojim drugim pogotkom u 34. minuti.

Iako su Marofčani ulaskom u polufinale Prvenstva Hrvatske ostvarili najveći uspjeh u povijesti kluba, trener Mamić bio je vrlo razočaran rezultatom protiv Brodosplita.

- Jako sam razočaran ovim porazom.  No, kad se podvuće crta, ova sezona bila je vrlo uspješna i treba svima čestitati, a posebno publici koja je uvijek bila uz nas- rekao je trener Novog Marofa Goran Mamić.

Za razliku od svog kolege, izbornik hrvatske futsal reprezentacije bio je jako zadovoljan rezultatom, a pogotovo igrom svoje momčadi.

 -Čestitam Novom Marofu na ovosezonskom uspjehu, a mi smo pokazali da smo moćniji i bolji te ako ćemo tako igrati u finalu, bit ćemo najbolji u Hrvatskoj- istaknuo je trener Brodosplita Mato Stanković.

Malonogometaši Novog Marofa ovim porazom završili su svoju ovosezonsku avanturu za koju se može reći da je bila vrlo upješna.

Komentari