Malonogometni turnir u spomen na poginule branitelje iz Lepoglavske Vesi

Objavljeno: 22.08.2012. 14:45

Zadnja izmjena: 13.01.2016. 09:16

Foto: lepoglava.net

U spomen na Dragutina Godinića, Marijana Matišića, Josipa Štefanca iDragutina Naglaša, četvoricu poginulih branitelja iz Lepoglavske Vesi, u tome je lepoglavskom gradskom naselju odigran prvi memorijalni malonogometni turnir, piše lepoglava.net

Već u jutarnjim satima, prije samog turnira, misom zadušnicom i polaganjem vijenaca kod spomen obilježja na lepoglavskom gradskom groblju i na grobove spomenutih branitelja odana je počast žrtvi koju su dali u obrani Domovine. Uz molitvu koju je predvodio vlč. Ivica Cujzek, učinili su to članovi njihovih obitelji, gradonačelnikMarijan Škvarić i njegov zamjenik Alojz Gredelj, dožupan Varaždinske županijeMilan Pavleković te predstavnici MO Lepoglavska Ves i braniteljskih udruga.

Ispucavanjem lopti turnir su otvorili članovi obitelji poginulih branitelja. Prvo je odigrana revijalna utakmica mlađih sastava NK Ivančice i NK Lepoglave u kojoj su visoku pobjedu slavili "gosti" iz Ivanca. Nakon toga počeo je i glavni turnir u kojem se sudjelovalo osam momčadi.

Slaviili su Veterani Vesi, drugo mjesto osvojila je Udruga za sport i rekreaciju Čret, a treće ekipa DVD-a Lepoglava. Najbolji strijelac turnira bio je Marko Žuliček, član ekipe UBH Lepoglava s pet postignutih golova, dok je najboljim golmanom proglašen Filip Šagi iz USR Čret.

Komentari